Recept
« Terug naar recepten
Cotelette Suisse
PT25M
Cotelette Suisse
Een heerlijk cotelette suisse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cotelette Suisse te bereiden
Snijd de karbonaadjes open,maar laat ze aan een kant vastzitten.Bestrooi ze aan de binnen- en aan de buitenkant met versgemalen peper en weinig zout.Leg tussen twee plakjes kaas een plakje ham en vul de karbonaadjes ermee.Prik de zijkanten dicht met een cocktailprikker.Snijd de uitstekende randjes ham en kaas eraf.Wentel de gevulde karbonades eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en dan door de paneermeel.Verhit de boter in een koekenpan en bak de karbonades in 10-15 min.goudbruin.Dien ze meteen op met een schijfje citroen en een toefje peterselie.
laura zegt: