Recept
« Terug naar recepten
Coupes orange pistache et speculoos
PT30M
Coupes orange pistache et speculoos
Een heerlijk coupes orange pistache et speculoos recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
domy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Coupes orange pistache et speculoos te bereiden
Snijd de 1e sinasappel en de helft van de 2e sinasappel in blokjes en pers de sap de laatste helft.
Meng samen de eieren (eigeel alleen) met de suiker en de vanille suiker.
Voeg er de mascarpone toe en klop het met een garde.
Klop nu de eiwit goed stijf en voeg het aan het suiker-mengel voorzichtig toe.
Hak de pistache in stukjes.
Sop nu de speculaas in de sinasappel sap en in de ameretto.
In een glas:
Eerst speculaas , dan mascarpone, stukjes sinasappel , mascarpone, sinaasappel en als laatste pistache
Meng samen de eieren (eigeel alleen) met de suiker en de vanille suiker.
Voeg er de mascarpone toe en klop het met een garde.
Klop nu de eiwit goed stijf en voeg het aan het suiker-mengel voorzichtig toe.
Hak de pistache in stukjes.
Sop nu de speculaas in de sinasappel sap en in de ameretto.
In een glas:
Eerst speculaas , dan mascarpone, stukjes sinasappel , mascarpone, sinaasappel en als laatste pistache