Recept
« Terug naar recepten
Courgettekoekjes
PT20M
Courgettekoekjes
Een heerlijk courgettekoekjes recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Irène Vandecandelaere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
kookboek: Turkse keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgettekoekjes te bereiden
Fruit de gehakte uien 2 min. in 1 eetl.boter.
Voeg de courgettes toe en 2 min.bakken op heet vuur.
Schep alles in een schaal en voeg de andere ingrediënten toe, behalve de olie.
Goed roeren.
Verwarm de olie in een koekenpan en schep er porties van het mengsel in, niet te dicht bij elkaar.
Koekjes goudbruin bakken aan beide kanten.
Je kan ook vooraf koekjes rollen, en je kan ze ook
invriezen.
Voeg de courgettes toe en 2 min.bakken op heet vuur.
Schep alles in een schaal en voeg de andere ingrediënten toe, behalve de olie.
Goed roeren.
Verwarm de olie in een koekenpan en schep er porties van het mengsel in, niet te dicht bij elkaar.
Koekjes goudbruin bakken aan beide kanten.
Je kan ook vooraf koekjes rollen, en je kan ze ook
invriezen.