Recept
« Terug naar recepten
Courgettetaart met geitenkaas
PT60M
Courgettetaart met geitenkaas
Een heerlijk courgettetaart met geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Courgettetaart met geitenkaas te bereiden
Oven op 200°C. Bodem van de vorm met hartig taartdeeg bekleden. Snij twee courgettes in heel dunne plakjes. Neem 300/350 gram zachte geitenkaas en snij die ook in dunne plakjes of verkruimel het als dat makkelijker is. Eerst wat Parmezaanse kaas op de deegbodem strooien en dan beginnen met een laagje courgette. Daarop de geitenkaas en de courgette om en om zo netjes mogelijk verdelen. Klop 2 eieren los met wat room, verse tijm en zwarte peper. Giet dit over de taart en bak hem in 25/30 minuten goudbruin.
Mijn kookverhaal (Annemien )
Deze hartige taart en vele andere 'simpele' gerechten staan bij ons op de 'Kleine' kaart (=de mogelijkheid voor gasten om 'thuis' te blijven en toch een lekker hapje te eten op dagen dat er niet gekookt wordt in onze Table d'Hôtes)
femke zegt: