Recept
« Terug naar recepten
Couscous met kip, spinazie en erwtjes
PT25M
Couscous met kip, spinazie en erwtjes
Een heerlijk couscous met kip, spinazie en erwtjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkernormaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met kip, spinazie en erwtjes te bereiden
- Laat de couscous wellen in groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de erwtjes beetgaar. Snij de kipfilet in stukjes en breng op smaak met peper en zout. Bak een paar minuten in een hete pan met olie tot de kip mooi bruin en gaar is. Haal even uit de pan. Laat de spinazie slinken in de pan. Voeg dan de kip, beetgare erwten en de gepelde tomaten toe. Laat een paar minuten pruttelen. Serveer de saus samen met de couscous.
Luc Geijs zegt: