Recept
« Terug naar recepten
CousCous met room en kummel en gebakken lever
PT20M
CousCous met room en kummel en gebakken lever
Een heerlijk couscous met room en kummel en gebakken lever recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin van Dijk
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe CousCous met room en kummel en gebakken lever te bereiden
Fruit de ui en het knoflookteentje lekker aan.
Snij de lever aan stukken (5 cm).
Geef een inkeping in de lever.
Doe dan de lever (in stukken geneden) in de pan erbij.
Bak de lever snel aan alle kanten aan.
Doe dan 1 bekertje heet water erbij en laat 10 minuten pruttelen.
Maak dan ondertussen de couscous.
Weeg couscous af voor 4 personen. (Zie verpakking)
Hak wat kummel fijn.
Doe deze samen met de peper en zout door de droge couscous.
Zet water op en doe nét even iets minder water op de couscous dan is aangegeven.
Zodra de couscous goed is en iets aan de droge kant,
moet men er op gevoel wat slagroom doorheen roeren.
Ondertussen is de lever ook klaar.
SMULLEN maar!!!!
Snij de lever aan stukken (5 cm).
Geef een inkeping in de lever.
Doe dan de lever (in stukken geneden) in de pan erbij.
Bak de lever snel aan alle kanten aan.
Doe dan 1 bekertje heet water erbij en laat 10 minuten pruttelen.
Maak dan ondertussen de couscous.
Weeg couscous af voor 4 personen. (Zie verpakking)
Hak wat kummel fijn.
Doe deze samen met de peper en zout door de droge couscous.
Zet water op en doe nét even iets minder water op de couscous dan is aangegeven.
Zodra de couscous goed is en iets aan de droge kant,
moet men er op gevoel wat slagroom doorheen roeren.
Ondertussen is de lever ook klaar.
SMULLEN maar!!!!
karindyk zegt:
Als jullie dit wat vinden dan gaarne email naar: [email protected] of laat een reactie achter bij het recept.
Groetjes,
Karin van Dijk