KookJij

Crespelle ripienne

Een heerlijk crespelle ripienne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crespelle ripienne te bereiden

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Zeef de bloem en meng met de melk.
Voeg de eieren toe en mix het met de gesmolten boter, zout en peper tot een glad geheel.
Verhit een anti-aanbak koekenpan met wat olie en bak de crespellen zeer dun.

Blancheer de spinazie 1 minuut en laat goed uitlekken.
Zeef de ricotta, meng met de Parmezaanse kaas, mozzarella, het ei de spinazie en zout en peper.

Vul de crepellen met deze vulling en rol hem op.
Leg de crespellen in een beboterde schaal en leg een klontje boter op de flensjes, samen met een paar blaadjes salie.
Plaats de schaal ca 10 minuten in de oven, afgedekt met aluminiumfolie.
Serveer met extra gesmolten boter en salie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst