Recept
« Terug naar recepten
Croisantje gevuld met ragout
PT25M
Croisantje gevuld met ragout
Een heerlijk croisantje gevuld met ragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
receptenweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croisantje gevuld met ragout te bereiden
Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet de bakplaat in. Snijd van de bovenkant van de croissantjes een dun kapje af. Hol ze uit en leg ze steeds twee aan twee met de ruggen tegen elkaar op de ingevette bakplaat. Snijd de casselerrib in stukjes. Roer de casserrib en de roomkaas met kruiden door de champignonragout en schep dit mengsel in de croissantjes. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de croissantjes met ragout in 15 minuten heet worden. Leg de croissantjes op de borden en knip de peterselie erboven fijn.