Klik op foto om te vergroten.
De tajinekruiden zijn Ras el Hanout, een mengsel van ongeveer 25 kruiden deze komen vanuit Curaçao, dank zij Flavia.
Recept
« Terug naar recepten
Croque kabeljauw - tomaat
PT20M
Croque kabeljauw - tomaat
Een heerlijke combinatie en ook nog eens heel gezond.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque kabeljauw - tomaat te bereiden
Kabeljauwfilets droogdeppen en kruiden met de tajinekruiden voor vis.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaten in schijven snijden.
Steam de gekruide vis gaar.
Tomaten op bakpapier leggen kruiden met peper en zout en onder de grill opwarmen.
Ajuin aanstoven in appelazijn en een beetje olijfolie.
Neem de borden, verdeel een deel tomatenschijven op het bord vervolgens de vis erover verdelen. Rucola over de vis en dan de kaas erover, eindig met de tomaten en de opgebakken ajuin. Zet terug onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Werk af met bladpeterselie.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaten in schijven snijden.
Steam de gekruide vis gaar.
Tomaten op bakpapier leggen kruiden met peper en zout en onder de grill opwarmen.
Ajuin aanstoven in appelazijn en een beetje olijfolie.
Neem de borden, verdeel een deel tomatenschijven op het bord vervolgens de vis erover verdelen. Rucola over de vis en dan de kaas erover, eindig met de tomaten en de opgebakken ajuin. Zet terug onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Werk af met bladpeterselie.
derbyke zegt: