KookJij

Croque kabeljauw - tomaat

Een heerlijke combinatie en ook nog eens heel gezond.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Croque kabeljauw - tomaat te bereiden

Kabeljauwfilets droogdeppen en kruiden met de tajinekruiden voor vis.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaten in schijven snijden.
Steam de gekruide vis gaar.
Tomaten op bakpapier leggen kruiden met peper en zout en onder de grill opwarmen.
Ajuin aanstoven in appelazijn en een beetje olijfolie.
Neem de borden, verdeel een deel tomatenschijven op het bord vervolgens de vis erover verdelen. Rucola over de vis en dan de kaas erover, eindig met de tomaten en de opgebakken ajuin. Zet terug onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Werk af met bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
De tajinekruiden zijn Ras el Hanout, een mengsel van ongeveer 25 kruiden deze komen vanuit Curaçao, dank zij Flavia.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Tis een schat, tajinekruiden voor vis ... gewoon uitproberen volgens mij 25 soorten kruiden daar past elk visgerecht bij. Zou het zelfs met vlees of gevogelte proberen.:);):p
Anna

Anna zegt:
Jij ook al verwend met de kruiden? Lief, he?;):D Ziet er super uit!:D:D