Recept
« Terug naar recepten
Croustillant pomme-camembert (kaas-appelkrokantje)
PT20M
Croustillant pomme-camembert (kaas-appelkrokantje)
Een heerlijk croustillant pomme-camembert (kaas-appelkrokantje) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croustillant pomme-camembert (kaas-appelkrokantje) te bereiden
1. Snij de appel in kwartjes. Bak ze kort in een koekenpan in boter.
2. Verdeel de camembert in acht punten.
3. Leg op elk vel brikdeeg een kwartje appel en 2 stukjes kaas. Vouw toe. Bestrijk met gesmolten boter en zet een paar minuten in de oven, op 200° C.
4. Serveer warm, met een groene salade waarin onder meer verse kervel zit!
2. Verdeel de camembert in acht punten.
3. Leg op elk vel brikdeeg een kwartje appel en 2 stukjes kaas. Vouw toe. Bestrijk met gesmolten boter en zet een paar minuten in de oven, op 200° C.
4. Serveer warm, met een groene salade waarin onder meer verse kervel zit!
willy zegt:
Ik heb na wat proberen 2 velletjes brikdeeg genomen per portie, er een pakketje van gemaakt, de top er afgeknipt, bestreken met gesmolten roomboter en ca 20 min. in de oven. Mijn Griekse gasten waren verrukt!
Bedankt!