Recept
« Terug naar recepten
Crumble
PT50M
Crumble
Een heerlijk crumble recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crumble te bereiden
Meng appel,mincemeat,banaan en sinaasappelsap en schep het mengsel in een ovenvaste schaal.Meng voor het kruimeldeeg de amandelen met bloem en suiker in de keukenmachine.Voeg de boter toe en verkruimel deze met behulp van de pulsknop door het bloemmengsel tot het mengsel op broodkruim lijkt,Strooi het kruimeldeeg over het appelmengsel.Bak de crumble 25-35 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 180 graden tot de kruimellaag goudgeel is.Serveer direct.
johann zegt: