Recept
« Terug naar recepten
Curry van lamsbout en aardappel
PT75M
Curry van lamsbout en aardappel
Een heerlijk curry van lamsbout en aardappel recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry van lamsbout en aardappel te bereiden
Verhit de olie en bak hierin op hoog vuur de ui en het lamsvlees in 4-5 min rondom lichtbruin.
Roer er de gemberwortel en currypasta door en schep alles goed om. Verwarm de currypasta enkele minuten.
Schenk de kokosmelk erbij en voeg de aardappelen toe.
Stoof het gerecht ± 15 min op een zacht vuur tot de aardappelen gaar zijn.
Voeg dan de courgette en spinazieblaadjes toe en verwarm het gerecht nog 4-5 min.
Breng op smaak met zout, peper en koriander.
Roer er de gemberwortel en currypasta door en schep alles goed om. Verwarm de currypasta enkele minuten.
Schenk de kokosmelk erbij en voeg de aardappelen toe.
Stoof het gerecht ± 15 min op een zacht vuur tot de aardappelen gaar zijn.
Voeg dan de courgette en spinazieblaadjes toe en verwarm het gerecht nog 4-5 min.
Breng op smaak met zout, peper en koriander.