KookJij

Daging Brambang

Een heerlijk daging brambang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 100 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Daging Brambang te bereiden

Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 11/2 uur. Verhit in een andere wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de uien lichtbruin. Meng dan de sambel erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor. Nog 5 minuten laten sudderen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ej.gotrah

ej.gotrah zegt:
ik doe er persoonlijk een bawang putih [knoflook] bij.Lekker.:p