Recept
« Terug naar recepten
Daging Brambang
PT100M
Daging Brambang
Een heerlijk daging brambang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
kokkieblanda.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Daging Brambang te bereiden
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 11/2 uur. Verhit in een andere wok/wadjan 1 eetl olie en fruit hierin de uien lichtbruin. Meng dan de sambel erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor. Nog 5 minuten laten sudderen.
ej.gotrah zegt: