Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel 13 november 2012
PT20M
Dagschotel 13 november 2012
Een heerlijk dagschotel 13 november 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel 13 november 2012 te bereiden
Maultaschen koken +/- 15 min, ondertussen de groenten saus klaarmaken.
Witloof in fijne ringen snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Spruitjes in ringen snijden.
Courgette in blokjes snijden.
De groenten beetgaar aanstoven in boter en goed naar smaak kruiden, room toevoegen en de tomaatjes laat even opkoken zet het vuur lager en voeg kaas toe.
Snij de mautaschen in twee en serveer op bord samen met de saus en strooi er wat gemalen kaas erover.
Witloof in fijne ringen snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Spruitjes in ringen snijden.
Courgette in blokjes snijden.
De groenten beetgaar aanstoven in boter en goed naar smaak kruiden, room toevoegen en de tomaatjes laat even opkoken zet het vuur lager en voeg kaas toe.
Snij de mautaschen in twee en serveer op bord samen met de saus en strooi er wat gemalen kaas erover.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Fijnproever heeft zijn best gedaan .... we kunnen niet alles verwachten hé en zeker niet van de maultaschen...iedereen draagt zijn zakje aan een andere kant
;) Gelijk Anna het zegt je mist je oliebollen, zullen we maar gaan voor de smoutebollen met veel rozijnen. Groetjes :);):p
derbyke zegt:
lidy van den berg-schrama zegt:
hns zegt:
Gerard van der Leeuw zegt: