Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: duivelse zeeduivel
PT30M
Dagschotel: duivelse zeeduivel
Een heerlijk dagschotel: duivelse zeeduivel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: duivelse zeeduivel te bereiden
Kruiden fijn stampen in de vijzel.
Vis spoelen en droog deppen, deze goed kruiden en in bloem wentelen. Bak deze gaar in boter en olijfolie.
Chinese mie koken zoals op verpakking staat vermeld.
Groenten even opwokken in olijfolie en kruiden.
Serveer groenten op bord plaats de vis erop en werk af met een citroenpartje en bladpeterselie.
Vis spoelen en droog deppen, deze goed kruiden en in bloem wentelen. Bak deze gaar in boter en olijfolie.
Chinese mie koken zoals op verpakking staat vermeld.
Groenten even opwokken in olijfolie en kruiden.
Serveer groenten op bord plaats de vis erop en werk af met een citroenpartje en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.