Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en balletjes vergezeld van Bavaria blu
PT30M
Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en balletjes vergezeld van Bavaria blu
De laatste stuiptrekkingen van de winter.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en balletjes vergezeld van Bavaria blu te bereiden
- Kippengehakt kruiden met de kippenkruiden deze mengen met het ei en de chapelure, rol er balletjes van en bak deze gaar aan in boter. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, spruiten beetgaar steamen. Voeg de spruiten bij de balletjes spatel voorzichtig een deel van de kaas eronder. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met een schijf kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.