KookJij

Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en balletjes vergezeld van Bavaria blu

De laatste stuiptrekkingen van de winter.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en balletjes vergezeld van Bavaria blu te bereiden

  1. Kippengehakt kruiden met de kippenkruiden deze mengen met het ei en de chapelure, rol er balletjes van en bak deze gaar aan in boter. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, spruiten beetgaar steamen. Voeg de spruiten bij de balletjes spatel voorzichtig een deel van de kaas eronder. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met een schijf kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst