Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel
PT10M
Dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel
Een heerlijk dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: opgebakken pladijs met koude schotel te bereiden
Serveer koude groenten op bordje hier werd evenzeer aardappelsla bij geserveerd. http://www.kookjij.nl/recept-aardappelsla-op-een-zomerse-dag
Vis spoelen onder koud stomend water, droogdeppen en zeer goed kruiden.
Wentel in bloem en bak deze gaar aan.
Vis spoelen onder koud stomend water, droogdeppen en zeer goed kruiden.
Wentel in bloem en bak deze gaar aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.