Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met kalkoenblokjes in een pittig tomatensausje
PT40M
Dagschotel: pasta met kalkoenblokjes in een pittig tomatensausje
Een heerlijk dagschotel: pasta met kalkoenblokjes in een pittig tomatensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met kalkoenblokjes in een pittig tomatensausje te bereiden
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Ajuin halveren en in ringen snijden, look fijn snijden.
Kalkoenblokjes aanbakken in olijfolie voeg de kruiden toe evenzeer look, ajuin en de tomatencoulis.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer de pasta op bord de pittige saus erover en strooi er de kaas over.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Ajuin halveren en in ringen snijden, look fijn snijden.
Kalkoenblokjes aanbakken in olijfolie voeg de kruiden toe evenzeer look, ajuin en de tomatencoulis.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer de pasta op bord de pittige saus erover en strooi er de kaas over.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten en volg de pijltjes.
Anna Koudys zegt:
Lijkt me trouwens ook een zalige, Dagschotel: spaghetti van het huis.