Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: tortellini
PT25M
Dagschotel: tortellini
Een heerlijk dagschotel: tortellini recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: tortellini te bereiden
Sjalotjes in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Deze even opwokken en kruiden.
Voeg de room toe de gorgonzola en grana padano, voorzichtig mengen.
Tortellini beetgaar koken.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter, tortellini en de groenten in de schotel.
Bestrooi met kaas en zet onder de grill.
Champignons in vier snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Deze even opwokken en kruiden.
Voeg de room toe de gorgonzola en grana padano, voorzichtig mengen.
Tortellini beetgaar koken.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter, tortellini en de groenten in de schotel.
Bestrooi met kaas en zet onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.