Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: tricolore penne met spaghetti saus en groenten
PT20M
Dagschotel: tricolore penne met spaghetti saus en groenten
Een heerlijk dagschotel: tricolore penne met spaghetti saus en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: tricolore penne met spaghetti saus en groenten te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Gehakt in een pan met boter los roeren.
Ajuin fijn snijden, look zeer fijn snijden.
Tomaat ontvellen en in grove stukken snijden.
Bloemkool en broccoli in kleiner roosjes verdelen.
Al de ingredienten mengen onder het gehakt deze goed kruiden en de tomatencoulis toevoegen.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Meng de beetgare penne onder de saus.
Serveer zeer warm.
Gehakt in een pan met boter los roeren.
Ajuin fijn snijden, look zeer fijn snijden.
Tomaat ontvellen en in grove stukken snijden.
Bloemkool en broccoli in kleiner roosjes verdelen.
Al de ingredienten mengen onder het gehakt deze goed kruiden en de tomatencoulis toevoegen.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Meng de beetgare penne onder de saus.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: