Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette
PT45M
Dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette
Een heerlijk dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette te bereiden
Vlees goed kruiden en met mosterd insmeren, bak deze gaar aan in boter met de wortel en ajuin in blokjes gesneden.
Voor de vulling van de courgetten:
Wortelen in blokjes snijden evezeer de venkel en paprika. Deze even aanstoven in boter goed kruiden en het zeer fijn gesneden teentje look eronder mengen.
Courgetten uithollen, vul deze met de groentenmengeling.
Zet in de oven +/- 30 min.
Ajuin en wortelen, de vulling van de courgette fijn snijden en even opstoven, evenzeer kruiden.
Aardappelen koken, afgieten en pureren kruiden en het eike eronder mengen evenzeer de groenten.
Vlees in schijven snijden, de saus een beetje binden.
Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met de kaas.
Voor de vulling van de courgetten:
Wortelen in blokjes snijden evezeer de venkel en paprika. Deze even aanstoven in boter goed kruiden en het zeer fijn gesneden teentje look eronder mengen.
Courgetten uithollen, vul deze met de groentenmengeling.
Zet in de oven +/- 30 min.
Ajuin en wortelen, de vulling van de courgette fijn snijden en even opstoven, evenzeer kruiden.
Aardappelen koken, afgieten en pureren kruiden en het eike eronder mengen evenzeer de groenten.
Vlees in schijven snijden, de saus een beetje binden.
Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met de kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: