KookJij

Dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten

Een heerlijk dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten te bereiden

Aardappelen gaar koken in licht gezouten water.
Boontjes in fijne ringen snijden en beetgaar koken.
Worsten half gaar aanbakken in boter.
Aardappelen pureren kruiden naar smaak voeg kaas toe en boontjes, meng goed met een klontje boter.
De worsten in de lengte doorsnijden en vullen met de aardappel mengeling.
Leg deze in een beboterde schotel, zet in voorverwarmde oven op 180 gr gedurende een 15 min.
Ajuin in fijne ringen snijden evenzeer de wortelen en stoof deze gekruid aan in een beetje boter, als laatste de mais toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Fijn om te horen :);):p
alkien

alkien zegt:
Juist daarom ook het mjammie ha ha, ik ga het uitproberen en het staat dan ook netjes in mijn favorieten ;)
derbyke

derbyke zegt:
:);):p Alkien simpel en lekker ;)
alkien

alkien zegt:
mjammmmieeeeee :D
derbyke

derbyke zegt:
Merciekes Harry:);):p
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Ziet er weer heerlijk uit!
derbyke

derbyke zegt:
Dank je wel Hugo, alle mennekes kunnen dat aan en zeker voor de herfst en winter periode:);):p
derbyke

derbyke zegt:
:);):p
Anna

Anna zegt:
Jij weet zelfs van een "gewone worst" een sprookje te maken!:D;)