Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten
PT30M
Dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten
Een heerlijk dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: witte worst gevuld met surprise van puree op een bedje van groenten te bereiden
Aardappelen gaar koken in licht gezouten water.
Boontjes in fijne ringen snijden en beetgaar koken.
Worsten half gaar aanbakken in boter.
Aardappelen pureren kruiden naar smaak voeg kaas toe en boontjes, meng goed met een klontje boter.
De worsten in de lengte doorsnijden en vullen met de aardappel mengeling.
Leg deze in een beboterde schotel, zet in voorverwarmde oven op 180 gr gedurende een 15 min.
Ajuin in fijne ringen snijden evenzeer de wortelen en stoof deze gekruid aan in een beetje boter, als laatste de mais toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Boontjes in fijne ringen snijden en beetgaar koken.
Worsten half gaar aanbakken in boter.
Aardappelen pureren kruiden naar smaak voeg kaas toe en boontjes, meng goed met een klontje boter.
De worsten in de lengte doorsnijden en vullen met de aardappel mengeling.
Leg deze in een beboterde schotel, zet in voorverwarmde oven op 180 gr gedurende een 15 min.
Ajuin in fijne ringen snijden evenzeer de wortelen en stoof deze gekruid aan in een beetje boter, als laatste de mais toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: