KookJij

De Zalmwrap

Een heerlijk de zalmwrap recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: kersbergencatering.
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe De Zalmwrap te bereiden

Smeer een tortilla voor ¾ in met de kruidenkaas van Philadelphia. Bedek dit dan met een aantal plakken gerookte zalm. Rol de tortilla strak op en snij hem in 6 verschillende stukken. Mooi garneren met verse bieslook en klaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ellen

Ellen zegt:
Ook lekker met ijsbergsla of ham in plaats van zalm.
ak

ak zegt:
sorry verkeerd gelezen. ik doe de lente-ui altijd tussen de kruidenkaas en zalm
ak

ak zegt:
Ook lekker: met lente-ui in plaats van bieslook