KookJij

Delice met zalm en kaviaar

Een heerlijk delice met zalm en kaviaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: panzani.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Delice met zalm en kaviaar te bereiden

Snijd de zalm in blokjes en stoof hem snel aan in een pan in een scheutje olijfolie.
Warm de room op in een pan, samen met het citroensap en de zalmblokjes.
Kook ondertussen de tagliatelle al dente. Giet af.
Giet de room en zalm over de warme tagliatelle. Breng op smaak.
Voeg bij het serveren, aan elk bord de kaviaar en de citroenschil toe. Versier met enkele takjes dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

svermaut

svermaut zegt:
@derbyke, ik zal er in elk geval op letten. Excuses voor jullie extra werk.
derbyke

derbyke zegt:
Titel van recept banaan is aangepast ;)
svermaut

svermaut zegt:
@fijnproever, welke woorden moet ik dan nog aanpassen?