Recept
« Terug naar recepten
Delice met zalm en kaviaar
PT15M
Delice met zalm en kaviaar
Een heerlijk delice met zalm en kaviaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
panzani.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Delice met zalm en kaviaar te bereiden
Snijd de zalm in blokjes en stoof hem snel aan in een pan in een scheutje olijfolie.
Warm de room op in een pan, samen met het citroensap en de zalmblokjes.
Kook ondertussen de tagliatelle al dente. Giet af.
Giet de room en zalm over de warme tagliatelle. Breng op smaak.
Voeg bij het serveren, aan elk bord de kaviaar en de citroenschil toe. Versier met enkele takjes dille.
Warm de room op in een pan, samen met het citroensap en de zalmblokjes.
Kook ondertussen de tagliatelle al dente. Giet af.
Giet de room en zalm over de warme tagliatelle. Breng op smaak.
Voeg bij het serveren, aan elk bord de kaviaar en de citroenschil toe. Versier met enkele takjes dille.
svermaut zegt: