KookJij

Dessert: bladerdeeggebakje op goed geluk

Een heerlijk dessert: bladerdeeggebakje op goed geluk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: bladerdeeggebakje op goed geluk te bereiden

Appel en rabarber in kleine stukken snijden deze met de rozijnen in de amaretto doen bestrooi met de witte suiker.
Bladerdeeg bestrijken met boter en er gaatjes inprikken leg deze in een taartvorm.
Beleg met het fruit, bestrooi met de candysuiker en coco's.
Bestrijk de randen goed met het losgeklopt eike.
Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr en bak +/- 30 min.
Serveer warm en werk af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst