Recept
« Terug naar recepten
Dessert: fruitsalade
PT10M
Dessert: fruitsalade
Een heerlijk dessert: fruitsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: fruitsalade te bereiden
Appels schillen klokhuis verwijderen en in blokjes snijden.
Meloen schillen pitjes verwijderen en in blokjes snijden.
Kaki in blokjes snijden.
Granaatappel in 6 snijden en ontdoen van de pitjes.
Meng de suiker en amaretto onder de fruitsalade.
Serveer fris, degene die het wenst kan er natuurlijk ook ijs bij serveren.
Meloen schillen pitjes verwijderen en in blokjes snijden.
Kaki in blokjes snijden.
Granaatappel in 6 snijden en ontdoen van de pitjes.
Meng de suiker en amaretto onder de fruitsalade.
Serveer fris, degene die het wenst kan er natuurlijk ook ijs bij serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: