KookJij

Dorade in koriandersaus

Een heerlijk dorade in koriandersaus recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: Marokkaanse kennis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dorade in koriandersaus te bereiden

*Verwarm de oven op 160 graden Celsius
*Maak een warme dressing van de olie,azijn,de poederkruiden,bladkruiden en zout.Het mag niet koken,moet wel een minuutje of 10 trekken op een heel laag vuurtje.
*Zet er even een pulserende staafmixer in
*Kwast de vissen in van binnen en buiten,doe wat bloem in een grote plastic zak en zorg er voor dat de vis bedekt wordt met een laagje bloem.
*De vissen gaan nu de ovenschaal in en die gaat dan weer in de oven gedurende 30 minuten.De ovenschaal wel afdekken met deksel of alu-folie.
*Daarna de schotel uit de oven halen en even laten uitstomen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:De vis opdienen met de rest van de gemaakte dressing

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst