Recept
« Terug naar recepten
Duitse biefstuk
PT10M
Duitse biefstuk
Een heerlijk duitse biefstuk recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
michelle de wit
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse biefstuk te bereiden
rasp een halve ui en kneed dat samen met het zout, peper en eierdooier door de gehakte biefstuk. vorm er 4 biefstukjes van. laat de boter in een braadpan en bak de biefstukjes ruim 3 minuten aan elke kant (boven vrij hoog vuur). snij de rest van de uien in ringen en braad deze even. schep dan de uienringen over de biefstukjes. (doe er evt. nog wat in ringentjes gesneden lenteuitjes over)
wil zegt: