KookJij

Duitse biefstuk

Een heerlijk duitse biefstuk recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duitse biefstuk te bereiden

rasp een halve ui en kneed dat samen met het zout, peper en eierdooier door de gehakte biefstuk. vorm er 4 biefstukjes van. laat de boter in een braadpan en bak de biefstukjes ruim 3 minuten aan elke kant (boven vrij hoog vuur). snij de rest van de uien in ringen en braad deze even. schep dan de uienringen over de biefstukjes. (doe er evt. nog wat in ringentjes gesneden lenteuitjes over)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wil

wil zegt:
dit is een overheerlijk recept,smaakt prima!!