Recept
« Terug naar recepten
Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
PT30M
Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Lidl receptkaarten: Alpen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas te bereiden
- Kook de eiernoedels volgens de verpakking en giet ze af.
- Spoel af met koud water om het garen te stoppen en laat de noedels uitlekken in een zeef.
- Verhit intussen een klein beetje olijfolie in een wok en bak hierin de spekjes, uien en de knoflook op middelhoog vuur, totdat de uien zacht zijn en licht beginnen te kleuren (eventueel kunnen de gesneden champignons hieraan worden toegevoegd).
- Voeg de noedels toe aan het mengsel en hussel het voorzichtig door elkaar.
- Bestrooi het geheel met de geraspte Emmentaler en de peterselie.
- Breng op smaak met zout en peper.
Harry Lohr zegt: