KookJij

Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas

Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Lidl receptkaarten: Alpen
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duitse eiernoedels met gebakken uitjes, spekjes en Emmentaler kaas te bereiden

  1. Kook de eiernoedels volgens de verpakking en giet ze af.
  2. Spoel af met koud water om het garen te stoppen en laat de noedels uitlekken in een zeef.
  3. Verhit intussen een klein beetje olijfolie in een wok en bak hierin de spekjes, uien en de knoflook op middelhoog vuur, totdat de uien zacht zijn en licht beginnen te kleuren (eventueel kunnen de gesneden champignons hieraan worden toegevoegd).
  4. Voeg de noedels toe aan het mengsel en hussel het voorzichtig door elkaar.
  5. Bestrooi het geheel met de geraspte Emmentaler en de peterselie.
  6. Breng op smaak met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Lohr

Harry Lohr zegt:
Zie ik ook netjes in de bronvermelding staan op de website :-)
Jenne

Jenne zegt:
Bekend recept van Lidl