Recept
« Terug naar recepten
Duo van heilbotfilet en gerookte wilde zalm met citruszeste, avocadocrème en zalmeitjes
PT30M
Duo van heilbotfilet en gerookte wilde zalm met citruszeste, avocadocrème en zalmeitjes
Een feestelijk voorgerechtje met vis, leuk voor de paasdagen!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour market
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duo van heilbotfilet en gerookte wilde zalm met citruszeste, avocadocrème en zalmeitjes te bereiden
- Maak de avocadocrème: meng in een kom het sap van een limoen, 2 avocado's en 25 cl verse room. Kruid af met peper en zout. Voeg de limoenzeste toe. Meng alles tot een smeuïge crème.
- Snijd twee rondjes uit elk sneetje brood. Rooster het brood, en leg twee toastjes op elk bord. Leg een sneetje heilbotfilet op één toastje en een sneetje zalm op het andere toastje.
- Rasp de citroen- en sinaasappelzeste over de zalm. Leg een beetje avocadocrème en een theelepeltje kuit op de heilbotfilet.