Recept
« Terug naar recepten
Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo
PT35M
Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo
Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lidl receptkaart, Eenpansgerechten
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eenpansgerecht paprikastoof met kabeljauw en chorizo te bereiden
- Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan, fruit de uienringen samen met het paprikapoeder en de plakjes chorizo 5 minuten aan op laag vuur.
- Voeg de reepjes paprika, culinaire krieltjes, 300 ml water en de gepelde tomaten toe aan de pan en laat 15 minuten meestoven.
- Leg de kabeljauw bovenop de stoof en laat 5 minuten met de deksel op de pan meestoven.
- Garneer de visstoof met verse kruiden en partjes citroen en serveer aan uw gasten.