Recept
« Terug naar recepten
Ei met Tomaat
PT15M
Ei met Tomaat
Een heerlijk ei met tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei met Tomaat te bereiden
Snijd de tomaten in blokjes +/- 3 cm, doe ze in de pan en laat ze 5 tot 10 minuten op een laag vuurtje staan.
Voeg vervolgens de eieren, peper en zout toe. Roer het goed door elkaar totdat het ei gestold is.
Laat het nog 5 minuten opstaan totdat het vocht is verdampt.
Schep het mengsel op een sneedje witbrood, voeg naar smaak eventueel nog wat peper en zout toe.
Eet smakelijk!
Voeg vervolgens de eieren, peper en zout toe. Roer het goed door elkaar totdat het ei gestold is.
Laat het nog 5 minuten opstaan totdat het vocht is verdampt.
Schep het mengsel op een sneedje witbrood, voeg naar smaak eventueel nog wat peper en zout toe.
Eet smakelijk!
David zegt: