Recept
« Terug naar recepten
Ei voorgerechtje
PT10M
Ei voorgerechtje
Een heerlijk ei voorgerechtje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei voorgerechtje te bereiden
kook de eieren hard, ongeveer 8-10 min.en laat afkoelen
Doe het eiwit en eigeel afzonderlijk door een zeef in twee schaaljes en voeg zoveel mayonaise toe tot het smeuig is. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Snijd de bieslook fijn.
Vul de glaasjes:
Doe eerst het eiwit in een glas, daarna eigeel, bieslook en weer eiwit.
Garneer met een radijs en basilicumblaadjes.
Doe het eiwit en eigeel afzonderlijk door een zeef in twee schaaljes en voeg zoveel mayonaise toe tot het smeuig is. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Snijd de bieslook fijn.
Vul de glaasjes:
Doe eerst het eiwit in een glas, daarna eigeel, bieslook en weer eiwit.
Garneer met een radijs en basilicumblaadjes.
Mijn kookverhaal (-@ddie van den Heuvel)
Het is een zeer eenvoudig te maken receptje en het presenteerd mooi.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Linda zegt:
Wat ziet het er gezellig uit! De smaak zal ook ongetwijfeld ook goed zijn. Ik ga het zeker eens proberen en zet hem dus in mijn favorieten voor later.:p:D
Addie zegt:
Bedankt voor je compliment, ik zou zeggen probeer het eens je weet maar nooit.
Kookgroet, Addie.
enilorac zegt:
ADDIE zegt:
Dank je voor je compliment.
Wens je bij het maken veel succes.
Kookgroet, Addie.