KookJij

Ei voorgerechtje

Een heerlijk ei voorgerechtje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ei voorgerechtje te bereiden

kook de eieren hard, ongeveer 8-10 min.en laat afkoelen

Doe het eiwit en eigeel afzonderlijk door een zeef in twee schaaljes en voeg zoveel mayonaise toe tot het smeuig is. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Snijd de bieslook fijn.

Vul de glaasjes:

Doe eerst het eiwit in een glas, daarna eigeel, bieslook en weer eiwit.
Garneer met een radijs en basilicumblaadjes.

Mijn kookverhaal (-@ddie van den Heuvel)

Het is een zeer eenvoudig te maken receptje en het presenteerd mooi.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ADDIE

ADDIE zegt:
hallo Linda,
Dank je voor je compliment.
Wens je bij het maken veel succes.
Kookgroet, Addie.
Linda

Linda zegt:
Addie,
Wat ziet het er gezellig uit! De smaak zal ook ongetwijfeld ook goed zijn. Ik ga het zeker eens proberen en zet hem dus in mijn favorieten voor later.:p:D
Addie

Addie zegt:
Hoi enilorac,
Bedankt voor je compliment, ik zou zeggen probeer het eens je weet maar nooit.
Kookgroet, Addie.
enilorac

enilorac zegt:
Wat een prachtig gerechtje, Addie :). Ik hou niet zo van ei, maar zou dit zomaar wel lekker kunnen vinden . . . Groetjes, Enilorac