Recept
« Terug naar recepten
Eieren a la boulangaire (Oeufs a la boulangaire)
PT30M
Eieren a la boulangaire (Oeufs a la boulangaire)
Een heerlijk eieren a la boulangaire (oeufs a la boulangaire) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eieren a la boulangaire (Oeufs a la boulangaire) te bereiden
De ham in reepjes snijden.De eieren pellen,het eiwit in reepjes snijden en het eigeel grof hakken.De boter smelten,de bloem erdoor roeren,verhitten totdat er de roux felgeel is.De melk toevoegen,met een garde kloppen en aan de kook brengen.Reepjes ham en de eiwitten toevoegen en meeverhitten.Het eigeel met de creme fraiche,vermengen net het hammengsel en met zout op smaak brengen.De broodjes doorsnijden,uithollen en in de oven verwarmen.De broodjes vullen met het mengsel en met peterselie garneren.
liske zegt: