KookJij

Eieren a la boulangaire (Oeufs a la boulangaire)

Een heerlijk eieren a la boulangaire (oeufs a la boulangaire) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eieren a la boulangaire (Oeufs a la boulangaire) te bereiden

De ham in reepjes snijden.De eieren pellen,het eiwit in reepjes snijden en het eigeel grof hakken.De boter smelten,de bloem erdoor roeren,verhitten totdat er de roux felgeel is.De melk toevoegen,met een garde kloppen en aan de kook brengen.Reepjes ham en de eiwitten toevoegen en meeverhitten.Het eigeel met de creme fraiche,vermengen net het hammengsel en met zout op smaak brengen.De broodjes doorsnijden,uithollen en in de oven verwarmen.De broodjes vullen met het mengsel en met peterselie garneren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Heerlijk, vooral met een goede beenham! Is ook goed te doen met pasteibakjes.
Marga

Marga zegt:
Heb de ingredienten al op mijn boodschappenbriefje staan. Ga het zeker maken op 1 van de paasdagen
l de jonglee

l de jonglee zegt:
het ziet er lekker uit