Recept
« Terug naar recepten
Eiersalade
PT20M
Eiersalade
Heerlijke eiersalade voor op brood of toastjes...
Bereiding
Hoe Eiersalade te bereiden
Eieren hard koken, laten schrikken en pellen.
De ui, ham en augurk heel fijn snijden.
Prak de eieren helemaal fijn met een vork.
Doe er dan de fritessaus en de rest van de ingrediënten bij en vermeng dit met elkaar. Het lekkerste is om dit ± 2 uur van tevoren klaar te maken en dan weg te zetten in de koelkast zodat de ui er een beetje in kan trekken.
Lekker op toast of als beleg op brood.
De ui, ham en augurk heel fijn snijden.
Prak de eieren helemaal fijn met een vork.
Doe er dan de fritessaus en de rest van de ingrediënten bij en vermeng dit met elkaar. Het lekkerste is om dit ± 2 uur van tevoren klaar te maken en dan weg te zetten in de koelkast zodat de ui er een beetje in kan trekken.
Lekker op toast of als beleg op brood.
Mijn kookverhaal (Veldmuis 8)
Dit recept doet het bij ons altijd goed op verjaardagen en dan op een toastje. Het is altijd de 1e salade die op is.