Recept
« Terug naar recepten
Eierwrap met rozemarijn, ham en geitenkaas
PT25M
Eierwrap met rozemarijn, ham en geitenkaas
Een heerlijk eierwrap met rozemarijn, ham en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eierwrap met rozemarijn, ham en geitenkaas te bereiden
1. Klop de eieren tot omelet met de rozemarijn, peper, zout en
2 eetlepels water. Bak de omelet in een goed verwarmde pan. Laat afkoelen. Schuif de omelet voorzichtig op een plat vlak (snijplank bv.).
2. Meng de geitenkaas met peper en wat zout.
3. Beleg de omelet met de schijven ham. Verdeel daarop gelijkmatig de geitenkaas.
4. Rol voorzichtig het geheel op, snijd beide uiteinden recht met een scherp mes. Verpak de rol in plastic folie en leg deze in de ijskast tot je serveert.
5. Ontdoe de rol van de folie, snijd met een scherp mes in gelijke schijven en serveer met een slaatje.
2 eetlepels water. Bak de omelet in een goed verwarmde pan. Laat afkoelen. Schuif de omelet voorzichtig op een plat vlak (snijplank bv.).
2. Meng de geitenkaas met peper en wat zout.
3. Beleg de omelet met de schijven ham. Verdeel daarop gelijkmatig de geitenkaas.
4. Rol voorzichtig het geheel op, snijd beide uiteinden recht met een scherp mes. Verpak de rol in plastic folie en leg deze in de ijskast tot je serveert.
5. Ontdoe de rol van de folie, snijd met een scherp mes in gelijke schijven en serveer met een slaatje.