Recept
« Terug naar recepten
Elsbeth
PT20M
Elsbeth
Een heerlijk elsbeth recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Slof zombie
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Elsbeth te bereiden
Was je handen. Warm de oven op 200 graden voor. Snijd de kip in stukjes. kruid ze met zout, peper en kerriepoeder en bak ze gaar in olijfolie. Was en snijd ondertussen de bleekselderij in dunne plakjes. Als de kip gaar is, roerbak de kip en de selderij nog even en doe het daarna in de ovenschaal. Doe de pitabroodjes in de oven. Voeg de mayonaise en de kaasblokjes toe, strooi de naturelchips eroverheen en laat het gedurende 5/7 minuten in de oven staan. Doe daarna de kip-selderij-chips in de opengesneden pitabroodjes.
Mijn kookverhaal (Slof zombie)
Ik heb dit van een kennis, die het maakte. De eerste keer dat ik het at vond ik het afschuwelijk vies, maar nu vind ik het echt gewoon heel lekker!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
Groetjes Gerda :p
liske zegt:
Inge zegt: