Recept
« Terug naar recepten
Engels gehakt
PT45M
Engels gehakt
Een heerlijk engels gehakt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Engels gehakt te bereiden
Maak het gehakt aan met het citroensap,marjolein,geraspte nootmuskaat,salie,tijm,peper,zout en het losgeklopte ei.Kneed alles goed door elkaar en vorm er een langwerpige bal van.Bak deze zachtjes in de boter in 30 min.gaar en bruin.Haal de bal uit de pan en roer met wat water of bouillon alle aanbaksels los.Snijd de bal aan tafel aan plakken en geef de gezeefde jus apart erbij.
Lekker met groene kool,spruitjes en gekookte aardappelen
Lekker met groene kool,spruitjes en gekookte aardappelen
Anoniem zegt: