KookJij

Engels gehakt

Een heerlijk engels gehakt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Engels gehakt te bereiden

Maak het gehakt aan met het citroensap,marjolein,geraspte nootmuskaat,salie,tijm,peper,zout en het losgeklopte ei.Kneed alles goed door elkaar en vorm er een langwerpige bal van.Bak deze zachtjes in de boter in 30 min.gaar en bruin.Haal de bal uit de pan en roer met wat water of bouillon alle aanbaksels los.Snijd de bal aan tafel aan plakken en geef de gezeefde jus apart erbij.
Lekker met groene kool,spruitjes en gekookte aardappelen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anoniem

Anoniem zegt:
lekker hoor