KookJij

Entrecote met ansjovis-tapenade-boter

Een heerlijk entrecote met ansjovis-tapenade-boter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: J.A.van der Hoeden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Entrecote met ansjovis-tapenade-boter te bereiden

1).Voor de boter alle ingrediënten, behalve de roomboter, in de kom van een blender doen en daarvan een homogene pasta draaien.
2).Werk hier de roomboter door.
3).Rol deze ansjovis-boter op in plastic folie en leg dat in de ijskast.
4).In een anti-aanbakpan de rijstolie verhitten en daarin met de takjes tijm en rozemarijn de entrecotes dichtschroeien.
5).Dan de roomboter er bij in smelten. Wel de entrecotes van binnen rood-rosé houden.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:
Leg op elk stuk vlees 2 schijfjes ansjovis-tapenade-boter en geef er bij dikke frites met mayo en een frisse groene salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst