Recept
« Terug naar recepten
Entrecôte met peper
PT60M
Entrecôte met peper
Een heerlijk entrecã´te met peper recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecôte met peper te bereiden
Leg het stuk vlees in een schaal.Roer de olijfolie en de teryakisaus door elkaar.Giet het oliemengsel over het vlees en wrijf er de gemengde kruiden en de geplette peperkorrels in.Keer het vlees met behulp van een serveertang om zodat het rondom met de marinade is bedekt en laat het 30 min.rusten.Verwarm de oven voor op 220C.Leg het vlees in een hete braadpan en laat het op hoog vuur 3 min. aan iedere kant bakken. Strooi er wat peper en zout over als het vlees is aangebakken.Zet het aangebraden vlees nog 10 tot 12 min. in de voorverwarmde oven.