Recept
« Terug naar recepten
Estouffade de Boeuf
PT180M
Estouffade de Boeuf
Een heerlijk estouffade de boeuf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Estouffade de Boeuf te bereiden
Bak het spek samen met de uien aan in de braadpan.
Haal het spek en de ui uit de pan en bak het rundvlees in dezelfde pan aan.
Strooi er twee flinke eetlepels bloem over en laat even garen. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel minstens 2 uur zachtjes stoven. Laat het geheel afkoelen en verwijder het gestolde vet. Verwarm het gerecht voor het serveren nog eens 30 minuten.
Haal het spek en de ui uit de pan en bak het rundvlees in dezelfde pan aan.
Strooi er twee flinke eetlepels bloem over en laat even garen. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel minstens 2 uur zachtjes stoven. Laat het geheel afkoelen en verwijder het gestolde vet. Verwarm het gerecht voor het serveren nog eens 30 minuten.