Recept
« Terug naar recepten
Even de koelkast plunderen
PT30M
Even de koelkast plunderen
Een heerlijk even de koelkast plunderen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Even de koelkast plunderen te bereiden
Kalfsgehakt mengen met kruiden en chapelure en het eitje, dit gaar aanbakken in boter.
Goud ajuintjes ontdoen van schil.
Sluimererwten in twee snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Pastinaak in blokjes snijden.
Tomaatjes in twee snijden, houd deze even aan de kant.
Aardappelen in schil goed wassen in in schijven snijden.
Aardappelen en ajuintjes in boter aanbakken zet het vuur lager voeg de groenten en kruiden toe. Houd de tomaatjes aan de kant voor het laatste. Laat dit alles op een zacht vuur garen. Voeg de tomaatjes toe en roer alles even om.
Deze groentemengeling in een schotel doen, het vlees in schijven gesneden erover dresseren en rijkelijk bestrooien met de kaas.
Zet even onder de grill.
Goud ajuintjes ontdoen van schil.
Sluimererwten in twee snijden.
Venkel in reepjes snijden.
Pastinaak in blokjes snijden.
Tomaatjes in twee snijden, houd deze even aan de kant.
Aardappelen in schil goed wassen in in schijven snijden.
Aardappelen en ajuintjes in boter aanbakken zet het vuur lager voeg de groenten en kruiden toe. Houd de tomaatjes aan de kant voor het laatste. Laat dit alles op een zacht vuur garen. Voeg de tomaatjes toe en roer alles even om.
Deze groentemengeling in een schotel doen, het vlees in schijven gesneden erover dresseren en rijkelijk bestrooien met de kaas.
Zet even onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.