KookJij

Far breton aux pommes

Een heerlijk far breton aux pommes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: we4you2
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Far breton aux pommes te bereiden

Verwarm de oven voor tot 220 °C. Vet de vorm in. Maak in de kom van de keukenmachine een beslag van de bloem, de eieren, het zout, de rum en de melk. Schil de appels, verwijder de klokhuizen met een appelboor en steek met de appelboor staafjes uit de appels. Snijd de staafjes in schijfjes. Leg deze in de vorm en giet het beslag erover. Verdeel de boter in blokjes bovenop. Bak de flan 10 minuten in de oven, temper naar 180 °C en bak hem nog eens 30-40 minuten.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst