Recept
« Terug naar recepten
Far breton aux pommes
PT60M
Far breton aux pommes
Een heerlijk far breton aux pommes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
we4you2
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Far breton aux pommes te bereiden
Verwarm de oven voor tot 220 °C. Vet de vorm in. Maak in de kom van de keukenmachine een beslag van de bloem, de eieren, het zout, de rum en de melk. Schil de appels, verwijder de klokhuizen met een appelboor en steek met de appelboor staafjes uit de appels. Snijd de staafjes in schijfjes. Leg deze in de vorm en giet het beslag erover. Verdeel de boter in blokjes bovenop. Bak de flan 10 minuten in de oven, temper naar 180 °C en bak hem nog eens 30-40 minuten.