Recept
« Terug naar recepten
Feestelijke broodbakjes uit de oven gevuld met ontbijtspek, ei en kaas
PT20M
Feestelijke broodbakjes uit de oven gevuld met ontbijtspek, ei en kaas
Een heerlijk feestelijke broodbakjes uit de oven gevuld met ontbijtspek, ei en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lekker & Simpel - B. Kramer 310313
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Feestelijke broodbakjes uit de oven gevuld met ontbijtspek, ei en kaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Rooster de boterhammen.
Steek met een ronde uitsteker vier rondjes uit de boterhammen, die op de bodem van de muffinvorm passen.
Leg ze in een muffinvorm.
Bedek de randen van de vormpjes met een plakje ontbijtspek.
Breek de eieren in de bakjes.
Bestrooi met wat peper.
Bestrooi de eieren met een half handje kaas.
Zet de vorm in de oven en bak de ontbijtspekbakjes voor 12 minuten.
Haal ze uit de oven en til ze met een lepel uit de vorm. Serveer meteen, bestrooi met verse peterselie.
Rooster de boterhammen.
Steek met een ronde uitsteker vier rondjes uit de boterhammen, die op de bodem van de muffinvorm passen.
Leg ze in een muffinvorm.
Bedek de randen van de vormpjes met een plakje ontbijtspek.
Breek de eieren in de bakjes.
Bestrooi met wat peper.
Bestrooi de eieren met een half handje kaas.
Zet de vorm in de oven en bak de ontbijtspekbakjes voor 12 minuten.
Haal ze uit de oven en til ze met een lepel uit de vorm. Serveer meteen, bestrooi met verse peterselie.
rientje zegt: