Recept
« Terug naar recepten
Fettucine met ansjovis en knoflook
PT30M
Fettucine met ansjovis en knoflook
Een heerlijk fettucine met ansjovis en knoflook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fettucine met ansjovis en knoflook te bereiden
Snij de sjalot fijn en doe hetzelfde met de knoflook. Verhit olijfolie in een wok of braadpan en bak de sjalot en knoflook even aan op middelmatig vuur. Snij de ansjovis en kappertjes fijn en voeg ze bij de sjalot en knoflook en bak enkele minuten. Kook de pasta al dente. Voeg nu de gepelde (gepureerde) tomaten bij de rest en voeg de kruiden toe en laat op tamelijk hoog vuur 5 a 6 minuten sudderen. Voeg de pasta toe, roer alles goed om en plaats in een diep bord en dien direct op met eventueel ciabatta of focaccio.
petergm zegt:
Was wel lekker trouwens!