Recept
« Terug naar recepten
Fijne tagliatelle met langoustines, selder en saffraan
PT40M
Fijne tagliatelle met langoustines, selder en saffraan
Een heerlijk fijne tagliatelle met langoustines, selder en saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fijne tagliatelle met langoustines, selder en saffraan te bereiden
- Pel de langoustines en bewaar de staarten. Pel en hak de look. Snij de selder in kleine blokjes.
- Giet de olijfolie in een grote pan en fruit de look 2 min. Voeg de selderblokjes en 4 langoustinekoppen toe en laat 5 min verder bakken. Giet de witte wijn erbij en laat 2 min verder sudderen. Voeg de tomatensaus, de oregano, de saffraan en de paprika toe. Breng op smaak met zout en laat 20 min stoven. Verwijder de langoustinekoppen en giet de staarten erbij. Hou warm.
- Hak de peterselie. Kook de tagliatelle in gezouten water. Laat uitlekken en giet bij de saus. Bestrooi met de peterselie, meng en dien onmiddellijk op.
M. Leloup zegt: