KookJij

Filodeegbakje met Boursin en basilicum

Een heerlijk filodeegbakje met boursin en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 stuks personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: www.boursin.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Filodeegbakje met Boursin en basilicum te bereiden

Verwarm de oven voor op 175˚C. Meng de gehakte basilicum door de Boursin. Smeer een filodeegvelletje dun in met gesmolten boter, leg hierop een tweede velletje en smeer ook in. Plaats de filodeeg velletjes in de vormpjes en vul deze met het Boursin mengsel. Plaats op het Boursin mengsel een half tomaatje met de gesneden kant naar boven, beetje peper er over en in ca. 10 minuten afbakken of tot het filodeeg bruin kleurt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst