Recept
« Terug naar recepten
Finse rijstbeignets
PT30M
Finse rijstbeignets
Een heerlijk finse rijstbeignets recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Björn Hermans
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Finse rijstbeignets te bereiden
Meng rijst, eieren, rozijnen, citroenschil, amandelen en bloem tot een compacte massa. Leg van dit mengsel kleine hoopjes in het midden van de bladerdeegplakjes. Vouw de tegenovergestelde hoeken naar elkaar toe en de puntjes weer terug, zodat er pakketjes ontstaan die net niet helemaal zijn afgesloten. Vet een bakplaat flink in met boter en bak hierop de rijstschuitjes gedurende 12 minuten in een hete oven van 200 graden.