Recept
« Terug naar recepten
Flensjes gevuld met notenragout
PT25M
Flensjes gevuld met notenragout
Een heerlijk flensjes gevuld met notenragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flensjes gevuld met notenragout te bereiden
In koekenpan boter verhitten. Ui en paddestoelen 3 minuten in boter al omscheppend bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 minuut meebakken. Bouillon erbij schenken en geheel 5 minuten zachtjes laten koken. Pannenkoeken (volgens aanwijzing op de verpakking) verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, crème fraîche en kaas door paddestoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 minuut verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment ¾ van peterselie door ragout roeren. Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk 2 pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek met ¼ deel van ragout vullen. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren. Lekker met frisse eikenbladsalade.
Gerritje de Rijk zegt: