Recept
« Terug naar recepten
Florentine-eitje
PT15M
Florentine-eitje
Een heerlijk florentine-eitje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Florentine-eitje te bereiden
1. Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken.
2. Schenk de helft van de bechamelsaus in een ovenschaaltje. Schep er de spinazie bij. Maak in het midden een kuiltje.
3. Breek daarin het ei. Kruid het met peper en zout. Lepel er de rest van de bechamelsaus bij.
4. Zet 8 tot 10 minuten in de oven op 180°C.
5. Lekker met volkorenbrood.
2. Schenk de helft van de bechamelsaus in een ovenschaaltje. Schep er de spinazie bij. Maak in het midden een kuiltje.
3. Breek daarin het ei. Kruid het met peper en zout. Lepel er de rest van de bechamelsaus bij.
4. Zet 8 tot 10 minuten in de oven op 180°C.
5. Lekker met volkorenbrood.