KookJij

Florentine-eitje

Een heerlijk florentine-eitje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Florentine-eitje te bereiden

1. Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken.
2. Schenk de helft van de bechamelsaus in een ovenschaaltje. Schep er de spinazie bij. Maak in het midden een kuiltje.
3. Breek daarin het ei. Kruid het met peper en zout. Lepel er de rest van de bechamelsaus bij.
4. Zet 8 tot 10 minuten in de oven op 180°C.
5. Lekker met volkorenbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst